Välkommen till Rapid Sweden

Din pirat tv leverantör sedan 1996

Vi erbjuder marknadens garanterat stabilaste IPTV servrar till ett attraktivt pris. Lägg därtill vår eminenta support som står till er tjänst från 06.00 – 24.00 365 dagar om året. Rapid iPTV har stor erfarenhet inom pirat tv och sträcker sig från 90 talets pirat tv dekodrar till Kabelvision, Goldcard, Dreambox och idag är vi störst på iPTV.

Inga tester ger dig garanterat bättre stabilitet

Till skillnad från alla andra som erbjuder gratis tester så har vi valt att gå motsatta hållet. Om en provider erbjuder tester och tusentals ansöker om det så får den servern en stor press på sig. Av dessa som testar så är 7 av 10 garanterat testpiloter (oseriösa personer som inte har för avsikt att köpa) Detta har vi helt blockerat från vår server och därmed kan vi enbart erbjuda stabila kanaler, vod och serier. det finns en anledning till varför vår tjänst fungerar till skillnad från alla andras.

Kunden i fokus både före, under och efter avslutat köp

Vi ser helst att erbjuda dig en service ut över det vanliga än att lägga kraften på lägsta priset. Letar du efter lägsta möjliga priset så får du helt enkelt leta vidare. Är du ute efter stabilaste iPTV servern och en eminent kundservice som garanterat ger dig svar på dina frågor? Då har du hittat rätt.

Välkommen till Marknadens äldsta pirat tv leverantör

 • Tv på dina villkor

  Med Rapid Play kan du se alla tv-kanaler, video on demand och serier på din dator, surfplatta och mobil utan extra kostnad.

  – Ta med dig din tv-upplevelse vart du vill i världen
  – Titta ikapp det du missade när du vill
  – Sträcktitta på serier och se de senaste filmerna reklamfritt

  köp vårat 30 dagars pass och få tillgång till hela vårat utbud idag!

Vi stödjer alla enheter på marknaden

Magbox, Formuler, Tvip, Enigmah2, Smart TV, iOS enheter, Android, PC, Kodi, VLC

Live Events

Är du laddad för kvällens match?

livematcher via pay-per-view är en av de stora fördelarna med iptv. Det enda du behöver är ett tv-abonnemang och en iPTV box för maximal upplevelse, sen kan du njuta av direktsändningar från bland annat Allsvenskan och SHL

Den kompletta streamingtjänsten för dig som älskar serier från

På Rapid Sweden ser du alla populära originalserier från Netflix, Viaplay, Hbo nordic och Cmore samt internationella storserier. När man är kund hos oss så gör man bäst att avsluta sina streaming tjänster, för hos oss får man ut det bästa av allt så att man har sina favorit serier på en och samma plats.

 

Med en iptv box så får du ut den maximala tv upplevelsen

Med en iptv box så får du ut varenda funktion som tillagd text, catchup, timeshift, maximal stabilitet, och den unika känslan av tv som det ska vara. Glöm alla appar som inte har 100% full stöd,  lagg och värsta fall svart i tv rutan. Vår tjänst fungerar helt enkelt bäst med en riktig iptv box och vi garanterar att du kommer få en….

TV-upplevelse med  toppkvalitet!

Tvip 605

En snabb iptv box med maximal stabilitet

Formuler Z8

Marknadens absolut bästa iptv box

Select your currency
USD United States (US) dollar
error: Copyright skyddat matrial