Din säkerhet är vår högsta prioritet

Sedan 1996 har vi hållt våra kunders säkerhet och anonymitet som prioritet 1 och idag har vi över 100000 kunder. Det tyder på att hos oss så är kunden i fokus på allt ifrån anonymitet, säkerhet, service och slutligen en stabli drift på kanalerna För att göra det ännu säkrare för er har vi implementerat SSL Kryptering på vår hemsida så att trafiken mellan er och vår hemsida inte går att spåra på något sätt. Ni kan validera vårt certifikat för att kontrollera att krypteringen är säker, godkänd och att ingenting hos oss befinner sig i Sverige. SSL Anslutning ser ni genom att klicka på länken https://bit.ly/2zCBbmS
 

Anonym betalning

Välj helt enkelt det betalnings alternativ som passar dig bäst. Betala med Swish, kreditkort eller bitcoin direkt. Efter ordern är lagd så skickar vi betal direktioner till din mail. Bitcoin växlaren som tar emot Swishen tror att du vill växla valuta, och växlar din Swish eller kreditkorts betalning till Bitcoins som han skickar till vår plånbok och därmed är din order betald. Swish mottagaren tror att ni har köpt valuta och det är det enda som syns. Allting sker automatiskt hos oss och din order är behandlad inom 120min. Ett mer säkert och anonymt betalsystem existerar inte i dagsläget.

Bicoin via swish eller kreditkort

När du betalar din order hos oss så kanske det känns som att du gör en helt vanlig betalning, men faktum är den att du egentligen köper valuta. Inget mer än detta syns. Hos oss gäller Regeln att bitcoin växlaren har inget med vad du ska köpa eller vad vi säljer utan hans uppgift är att han ska växla Sek till Bitcoin. Enklare och säkrare kan det inte bli.

Utländska servrar

Våra servrar är baserade i kina, azerbadjan och avspeglas mot holland. Servrarna är disklösa och jobbar i såkallat moln. Inga Svenska myndigheter har befogenhet att närmas sig våra servrar och vi kan lova dig att din integritet är bevarad till 100%. All trafik är krypterad och går ej att avlyssna. Vill du ändå lägga på ett layer av säkerhet så kan du använda OVPN men med dedikerat ip.

Select your currency
SEK Swedish krona
error: Copyright skyddat matrial