Streama barnfilmer och barnprogram

Med Kids Corner kan små som stora uppleva serier och höjdarfilmer bara ett knapptryck ifrån

Låt kidsen uppleva hela världens barnkanaler och dem bästa toppfilmerna

Se dina favorit serier och mängder av familje filmer

Nu när höstmörkret har sänkt sig så öppnar vi upp en hel värld av roliga serier och filmer för stora och små barn. Oavsett om man vill uppleva klassikern emil i Lönneberga eller senaste Hotel trannsylvania 3 så kan du räkna att vi har filmen för hela familjen

Disney Channel är tv-kanalen för barn mellan 3-14 år som även passar hela familjen. Kanalen visar tecknade barnprogram och underhållande tv-serier som handlar om familjerelationer, skola och vänskap. Här får du även de bästa Disneyklassikerna och barnens nya tv-favoriter. Kanalen sänder 24 timmar om dygnet och alla program är dubbade eller textade till svenska.

  Disney XD är tv-kanalen för alla som gillar tecknat, action och humor men riktar sig främst till barn mellan 6-12 år. Här visas fartfylld underhållning i form av allt från tecknade superhjältar till roliga komedier. Alla program är dubbade eller textade beroende på vilket land du tittar på  

Disney Junior är tv-kanalen som riktar sig till de allra yngsta (2–6 år) och föräldrar som vill ta del av Disneys berättelser och karaktärer, från de klassiska till de allra senaste. Kanalen kombinerar Disneys berättelser och omtyckta karaktärer med lekfullt lärande, från enkel matematik och språk till social förmåga och uppmuntran till en sund livsstil. Alla program är dubbade till

 

Boomerang är en lekfull och säker kanal för unga pojkar och flickor. Kanalen är hem till allt från klassiker som Tom & Jerry och Scooby Doo, till nya favoriter som Mr. Bean och Fåret Shaun. I playbiblioteket ser du ett reklamfritt urval av kanalens tablåsända programutbud.

Cartoon Network

Cartoon Network handlar om skoj, äventyr och underhållning för barn. Kanalen är hem till några av världens mest älskade tecknade program, såsom Ben 10, Gumball och Emmy-vinnaren Äventyrsdags.

Nickelodeon

Kanal för barn mellan 2–14 år som visar program med pedagogiskt innehåll i form av tecknade serier och komedier. För de minsta tittarna visas serier som lär barnen problemlösning och logiskt tänkande.

 

Nick Jr HD

Nick Jr HD är en renodlad barnkanal som riktar sig till barn i åldern 2-6 år. Utbudet består av pedagogiska och underhållande serier för de allra minsta, bland annat Dora Utforskaren, Bubble Guppies och Paw Patrol. Visas i HD.

Kids Corner movies bara hos Rapid

Barnens alla favoriter samlade på ett ställe.

På Rapid iPTV hittar du filmer som passar alla, från de allra minsta gästerna till de lite större barnen.

Select your currency
SEK Swedish krona
error: Copyright skyddat matrial