Tjäna pengar genom att bli vår återförsäljare

Vill du tjäna pengar genom att sälja åt oss? Tveka inte, detta är en marknad du vill satsa på vare sig du har en butik eller säljer till din vänskapskrets. Vi har återförsäljare som omsätter upp emot en miljon vinst om året, varför kan inte du? Missa inte denna chansen medan IPTV är nytt på marknaden. Om ett år så kommer du inte ha den möjligheten att hitta den kundkretsen du behöver.

Förmånliga priser

Vi ger dig extremt förmånliga priser (beroende på volym) så att du kan ha höga marginaler i din försäljning. Vi hjälper dig även med import utav hårdvara till förmånliga priser.

Pris

För att bli en återförsäljare krävs att du tankar på ett saldo för minst 5000kr första gången.

Avgiften är till för

  • Egen portal, där du själv lägger till konton och provkonton när du vill
  • Full administration av dina egna kunder
  • Du tankar bara krediter, och sedan kan du använda dessa när du vill för att skapa konton

Pris för varje konto, 3,6 samt 12 månader lämnas per offert.

Vi har ett krav med ett minimisaldo första gången så att vi verkligen vet att det är en seriös Återförsäljare.

Regler och krav
Är du en poppis säljare som vill sälja till ett lågt pris? då kan du redan gå vidare direkt. Vi vägrar ta emot poppis säljare som säljer till låga priser och därefter ger usel support till slutkunder. Utan kunden så skulle inte vår underbara tjänst finnas idag så därför är viktigt att man tar bra betalt och har du en bra vinst så kommer du garanterat ge en kunden en eminent service.

Du får inte sälja vårat 12 månaders abonnemang för under 1300kr. Ser vi  våra streams ute på marknaden för under 1300kr så kommer ditt konto stängas av men dina kunder streams är givetvis aktiva.

Kontakta oss per mail på [email protected] så berättar vi mer.