Sport, Sport och ännu mer sport i mängder.

Hos Rapid Sweden ser du alla de stora sporträttigheterna och evenemangen inom Fotboll, Hockey, Golf, UFC matcher, boxning och mycket mer. . Följ ditt favoritlag i Premier League och Champions League redan idag

Fotboll

Fotboll är världens största sport och vi ser till så att du kan se så mycket av det gröna fältets schack på dina villkor.

Hockey

Det smäller i sarghörnen och publiken jublar. Med våra sportkanaler är det nästan som att vara på plats i Gavlerinken eller Madison Square Garden!

Golf

För den golfintresserade har det aldrig funnits så mycket golf på tv som nu. Med tv från Rapid behöver du inte missa ett enda bunkerslag eller birdieputt!

Highlight matcher

När du ansluter dig till vår server så kommer du aldrig missa en match inom Boxning, UFC, Wrestling och mycket mer. Alla highligts matcher hittar du i sektionen Live Events

Motorsport

följ hela världens absolut bästa racingserier som Formel 1, MotoGP och USAs mest populära motorsportserie NASCAR.

E-sport

E-sport är världens snabbast växande sport, både sett till antalet utövare och till antalet tittare. Därför är det självklart för oss att erbjuda tv-kanaler för dig som vill följa e-sport på nära håll.

Select your currency
SEK Swedish krona
error: Copyright skyddat matrial